Osteopathie / Orthomoleculaire voedingsleer

foto osteopathie Anne van pée Marche-en-famenne

Welkom bij Osteopaat Anne Van Pée D.O.

Wat is Osteoptahie?

Als een ingenieur van het menselijke lichaam weet een professionele osteopaat precies waar welke structuur gelokaliseerd is, in welke toestand zich deze bevindt en hoe hij/zij ermee aan de slag kan. Een professionele osteopaat is goed opgeleid en werkt veilig en effectief.

Meer informatie over Osteopatie

Wat is Orthomoleculaire voedingsleer?

Afhankelijk van de klachten wordt de behandeling Orthomoleculair verder gezet. Als Osteopaat ben ik het belang gaan inzien van hoe sterk de fysiologie is gekoppeld aan fysieke klachten zoals hoofdpijn, gewrichtspijnen, spierpijnen, rugklachten,… Het lichaam heeft nood aan een goed uitgebalanceerd systeem. Hoe kan men dit bekomen? Door het optimaliseren van de fysiologische systemen, zoals o.a. het verteringssysteem. De orthomoleculaire voedingsleer kan een antwoord bieden op tal van chronische klachten.

Meer informatie over Orthomoleculaire voedingsleer

Foto Anne van Pée Osteopaat Marche-en-famenne

Over osteopaat Anne van Pée

In 2011 heb ik de opleiding osteopathie aan het Flanders International college of Osteopathy met succes afgerond. Kort daarop ben ik gestart met mijn eigen praktijk, een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal. Sindsdien blijf ik continu verder studeren om mee te zijn met de laatste technieken en om een kwaliteitsvolle behandeling te kunnen blijven garanderen, zo ben ik in Juni 2017 afgestudeerd in de Orthomoleculaire gezondheidszorg.

Praktische informatie

De eerste consultatie bestaat uit een kennismakend gesprek waarbij algemene gegevens en uitgebreide vraagstelling omtrent de klachten en de medische voorgeschiedenis aan bod komen. Er wordt een uitgebreid lichaamsonderzoek uitgevoerd. Aan de hand van de gegevens bij vraagstelling, het provocatieonderzoek en het bewegingsonderzoek stelt de professionele osteopaat zijn behandelstrategie samen. De behandeling bestaat uit het losmaken van minder beweeglijke structuren en wordt door de meeste mensen als aangenaam ervaren. na de behandeling legt de professionele osteopaat in eenvoudige termen aan de patiënt uit wat het probleem is.

Duur van de behandeling

Een Behandeling bij de Osteopaat duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Na de behandeling wordt de patiënt tevens ingelicht over het vermoedelijke aantal behandelingen en de te verwachten evolutie van het klachtenpatroon. de gemiddelde verwachtingen liggen bij een behandelingsfrequentie van 2 tot 5 behandelingen.

Tarief & terugbetaling

Het tarief voor een consultatie is 60 euro . In België wordt gedeeltelijke terugbetaling voor osteopathie door uw mutualiteit voorzien. voor deze terugbetaling is geen voorschrift of doorverwijzing nodig. Uw Osteopaat geeft u graag meer uitleg bij uw consultatie.

Maak hier een afspraak

U kan via dit contact formulier een afspraak maken, online inboeken, of ons telefonisch contacteren.

Osteopaat Anne Van Pée D.O.

Anne Van Pée is erkend en geregistreerd Osteopaat, afgestudeerd aan the Flanders International Academy of Osteoptahy in 2015.

+32 0478 24 53 48

info@espaceauxbois.be

Aux bois d’en bas 21 6900 Marche-en-famenne

Logo osteopathie.be

Erkend geregistreerd Osteopaat

Anne Van Pée is erkend geregistreerd Osteopaat, en dus lid van de Belgische beroepsvereniging van Osteopaten. Om erkend Osteopaat te zijn is het onder meer verplicht voor voldoende bijscholingen te slagen. Hieronder kan u de lijst van bijscholingen raadplegen die uw Osteopaat volgde.

Bijscholingen

Hieronder kan u de bijscholingen die uw Osteopaat recent volgde raadplegen. Deze lijst wordt continu bijgewerkt, Ook geplande opleidingen zullen hieraan toegevoegd worden. Een deel van deze opleidingen omvat verplichte bijscholingen voor het behouden van het erkenningsnummer, andere opleidingen zijn gevolgd om bijkomende specialisaties te kunnen aanbieden in de behandeling.

JaarOpleidingOmschrijving
2012Cursus NSTNeuro structurele integratie therapie
2012Cursus Franck De BakkerGeïntegreerde technieken
2013F.I.C.O. Flanders International college of OsteopathyKinderen: reflux, assymetrie
2014F.I.C.O. Flanders International college of OsteopathyLeer- en gedrag stoornissen: dyslexie, ADHD, autisme
2015-2017ICZOOrthomoleculaire behandelwijzen
2016Still Morebiochemical tools in osteopathy
2016-2017Phanta RheiOsteopathie bij kinderen

Anne Van Pée D.O.

Anne Van Pée is erkend en geregistreerd Osteopaat, afgestudeerd aan the Flanders International Academy of Osteoptahy in 2015.

Neem contact op

Contact
0478 24 53 48
info@espaceauxbois.be

Volg ons

Facebook

%d blogueurs aiment cette page :