Wat is Orthomoleculaire voedingsleer?

“de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid” Als osteopaat 
ben ik het belang gaan inzien van hoe sterk de fysiologie is gekoppeld aan fysieke klachten, zoals gewrichtspijnen, rugpijnen, spierpijnen, hoofdpijnen,…. Het lichaam heeft nood aan een goed uitgebalanceerd systeem. Hoe kan men dit bekomen? Door het optimaliseren van de fysiologische systemen, zoals o.a. het verteringssyteem. De Orthomoleculaire geneeswijze kan een antwoord bieden op tal van chronische fysieke klachtpatronen.

Voor wie?

Veel patiënten in onze praktijk klagen over een laag energie niveau en algemene rug-nek klachten, artrose, terugkerende ontstekingsproblemen, Chronische klachten,… Door na mijn opleiding als Osteopaat verder te studeren in de Orthomoleculaire geneeswijze is het mogelijk een doelgerichte therapie aan te bieden die U kan helpen bij tal van wederkerende problemen. Tijdens de behandeling gaan we doelgericht op zoek naar de oorzaak(en), laag per laag, om u definitief terug in balans te krijgen.

Anne Van Pée D.O.
Osteopaat

Anne is professioneel geregistreerd osteopaat. Een geregistreerd osteopaat is een osteopaat die enkel en alleen de osteopathie uitoefent. U kan een lijst van professionele osteopaten terug vinden onder www.osteopathie.be

De groepering, Nationaal en Representatief voor de Professionele Osteopaten (GNRPO) groepeert alle beroepsverenigingen met een registratielijst van professionele osteopaten. Het GNRPO onderhoudt contacten met overheidsinstanties en zorgverzekeraars en regelt de kwaliteitsbewaking van het osteopathische beroep. www.GNRPO.be

Uw osteopaat is aangesloten bij de beroepsvereniging UVO;  Unie voor osteopaten

Laisser un commentaire

%d blogueurs aiment cette page :